Milanović bacio Plenkoviću rukavicu u lice: "Hoću debatu što prije, HDZ-u poručujem - dođite odmah!"

Milanović bacio Plenkoviću rukavicu u lice: "Hoću debatu što prije, HDZ-u poručujem - dođite odmah!"

Foto: FAH

ZORAN MILANOVIĆ večeras je boravio u Čakovcu, gdje je u pratnji gradonačelnika Stjepana Kovača obišao grad i manifestaciju Porcijunkulovo, piše emedjimurje.

Milanović je odgovorio na niz novinarskih pitanja. Najavio je kako neće biti novih poreza, kako će se rasterećivat cijena rada, smanjivati poraz na dohodak u srednjoj kategoriji i povisiti neoporezivi dio plaće na 3000 kuna. Dodao je i kako će smanjiti PDV na hranu iz Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve imamo, samo nam dajte povjerenje da vodimo zemlju", kazao je građanima.

Ocijenio je SDP-ov izborni program realnim.

"Sve ovo što sam vam govorio su teme za debatu. Ja opet pozivam HDZ da pošalje nekoga, da to učini što prije i da to našoj javnosti prezentiramo prije 15. kolovoza. Kažem to zbog toga jer službeni početak kampanje, a već jučer, kažu mi suradnici, je HDZ rekao da treba pričekati do predaje lista, a nakon toga će početi izgovori da moraju doći svi.

Ne želim razgovarati sa svima, to nije predstava već ozbiljan razgovor dvoje najodgovornijih ljudi. Ja sam kandidat za premijera Narodne koalicije, vjerujem da ćemo pobijediti, a onaj tko je kandidat HDZ-a neka dođe, ali prije 15. kolovoza jer ljudi u ovakvim stvarima imaju pravo već sada čuti, razmišljati, razgovarati i postavljat nam pitanja. Nakon tog datuma ta priča nema smisla", kazao je, dodajući: "Poziv HDZ-u, dođite odmah!"

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara