Milanović jako napao Kolindu zbog napada u Kninu: "Mala zemlja za velike batine"

Milanović jako napao Kolindu zbog napada u Kninu: "Mala zemlja za velike batine"
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

SINOĆNJI napad maskiranih napadača na Srbe u Kninu nakon kojeg je petero ljudi završilo u bolnici komentirao je i kandidat za predsjednika Zoran Milanović. 

Žestoku reakciju u kojoj je i oštro napao predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović prenosimo u cijelosti. 

"Mala zemlja za velike batine.

Bliže se izbori i red je da na red dođe i red prigodnog etničkog nasilja, naravno na teret slabijih i malobrojnijih kninskih Srba, koji će valjda sljedećih tisuću godina plaćati zatezne kamate na pogreške svojih očeva. Zakrabuljeni klošari, u herojskoj formaciji 'dva na jednoga', premlatili su hrvatske građane, koji su u nekom kninskom lokalu gledali utakmicu Eurolige (ili tako nešto). Aktualna predsjednica i vrlo vjerojatna pretkandidatkinja HDZ-a za još pet godina zuluma nad hrvatskim narodom, šuti. Bit će se konzultira s Malim od Šešelja, jednim od većih dušmana srpskog naroda u Hrvatskoj u zadnjih trideset godina.

Da joj pomognemo: izraz 'velikosrpska agresija' služi upravo tome da iz srpske nacije izolira čaršijske velikosrpske megalomane koji kinje tu i susjedne nacije već više od sto godina. Kada bi se govorilo samo 'srpska agresija', obuhvaćalo bi se sve Srbe. 'Srbo-četnička' agresija uvredljiva je, sama po sebi, za sve i prema svim Srbima. Zato je toliko i vole maskirani paličari. Agresija, kao takva, za sada ne bi trebala nikome biti sporna, osim ako se Vučić ne usplahiri. Eto, poštovana pretkandidatkinjo HDZ-a, ako sam bio od pomoći", poručio je Milanović.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara