Milanović: Rajko je cupkao oko mene kao vesela vjeverica, a Crnoju bih najurio isti dan

Milanović: Rajko je cupkao oko mene kao vesela vjeverica, a Crnoju bih najurio isti dan

Foto: FAH

BIVŠI premijer i predsjednik SDP-a Zoran Milanović gostovao je na YammatFM-u, a govorio je o smjeni Mije Crnoje, vladi Tihomira Oreškovića te unutarstranačkoj borbi za mjesto predsjednika stranke.

Što se tiče ostavke ministra branitelja Mije Crnoje Milanović je konstatirao: "Da se u Sloveniji tako nešto utvrdilo dao bi ostavku prvi dan, a u Hrvatskoj bi ga prije godinu dana ja najurio prvi dan, ako ne bi dao sam. A ovo je HDZ i premijer koji nema legitimitet".

Na pitanje kako je Crnoja mogao postati ministar, a da nije provjeren, predsjednik SDP-a je ustvrdio kako za Crnoju nikad prije imenovanja nije čuo i da se zbog toga što nije provjeren to moglo dogoditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Kada sam ja birao ljude, sa sigurnošću se znalo koji je njihov background. Uvijek se možeš zeznuti, kad dovlačiš ljude s kolca i konopca to se dogodi", kazao je Milanović.

Priznao je da kost u grlu desničara te da svoje političke neprijatelje nosi kao ordenje.

"To su vrlo perfidni i divlji ljudi koji prijete latentnim nasiljem i plinskim bocama i onda meni kažu da radim podjele u društvu zato što sam četiri godine inzistirao na poštivanju zakona zemlje. Kome sam kost u grlu i tko nikako ne želi da sam predsjednik SDP-a? To je HDZ i to je odgovor na sva pitanja", kaže Milanović.

Što se tiče kandidature Zlatka Komadine za mjesto predsjednika SDP-a, Milanović je kratko rekao: "O Zlatku Komadini neću govoriti. Zna se tko je od nas što donio SDP-u, tko se borio i ulazio u najžešće okršaje, a tko je stajao sa strane i kalkulirao. Prepoznajte glavne likove te drame".

"Rajko je cupkao oko mene kao vesela vjeverica dvije godine... Dobio je od SDP strašno puno, dobio je sve – i u stranci i gore na Rebru, što god je htio..", kazao je o Rajku Ostojiću.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara