Milanović za Index prije izborne šutnje: Ne tražim 100 dana mira, niti bih ih ikome dao!

Video: Tomislav Brdjanović

LIDER opozicije, koji će od ponedjeljka fotelju na Iblerovom, zamijeniti onom puno vrelijom na Markovom trgu, je u šetnji na zadnji predizborni skup na Jelačićevom trgu, za Index govorio o dojmovima kampanje i o tome što ga čeka po dolasku na vlast.

Zoran Milanović odgovorio nam je kako će provesti prvi radni dan, do kada će slaviti pobjedu i kako kani pridobiti narod, koji je ne samo pun nepovjerenja, nego čak i gađenja prema političarima i politici.

Priča što ga se najviše dojmilo tijekom turneje po svim krajevima osiromašene i depresivne Hrvatske.

Pitali smo ga i koje je pouke stranka, koalicija i oporba kojoj je na čelu, izvukla od vladavine i Vlade njegovog prethodnika na tim funkcijama - pokojnog Ivice Račana, čija je "trećesiječanjska" koalicija s velikim nadama i očekivanjima preuzela vlast, na kojoj se "nije proslavila", prije svega razjedinjenošću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milanovićevo obećanje biračima: Nećemo vas razočarati

Nakon što je za Index dao oproštajni intervju prije izborne šutnje, Milanović se popeo na pozornicu na Trgu bana Jelačića. "Nećemo vas razočarati", poručio je predsjednik SDP-a okupljenim simpatizerima Kukuriku koalicije.

"Jedino što vam mogu jamčiti jest da vas nećemo iznevjeriti", kazao je Milanović, koji je biračima poručio da "nakon izbora moramo svi zajedno na posao". "Od pobjede nas dijeli još samo dva dana. Ali to je tek početak borbe koja je pred nama", kazao je Milanović.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara