Milanovićeva žena govorila o kondomima, pitali je za predsjedničku kandidaturu

Milanovićeva žena govorila o kondomima, pitali je za predsjedničku kandidaturu
Screenshot: RTL Direkt

SUPRUGA Zorana Milanovića gostovala je sinoć u emisiji "RTL Direkt" gdje je morala odgovoriti na pitanje oko predsjedničke kandidature svojeg supruga iako je tema bila kampanja Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Sa Sanjom Musić Milanović gošća je bila i Lana Kasumović, također iz HZJZ-a.

Njih dvije nositeljice su kampanje HZJZ-a kojom žele mlade upozoriti da se prilikom seksa treba ponašati odgovorno te da koriste kondome i paze na sebe i svoje partnere.

"Nema maženja bez paženja"

"Nema maženja bez paženja" slogan je tog projekta.

Musić Milanović kazala je kako su redovna istraživanja otkrila da mladi sve manje koriste kondome. "Mi se zapravo bavimo i očuvanjem i mentalnog i tjelesnog zdravlja. Ovo će doprijeti do njih. Nadamo se da će se to kod njih i primati. A onda će i nešto naučiti. Mi ih pokušavamo bombardirati sa svih strana", istaknula je Sanja Musić Milanović komentirajući to što će dosta tih plakata biti i na plažama, a ne samo na internetu.

Gošće su kazale i kako je nevjerojatno da mladi nemaju pojma kako se prenosi HIV.

"Mene ne mora pitati"

Iako je tema bila sasvim druga, pitanje o kandidaturi za predsjednika Zorana Milanovića Musić Milanović nije mogla izbjeći.

Na pitanje je li spremna i za predsjedničku kampanju te je li dala suprugu zeleno svjetlo, Musić Milanović kaže:

"Ja se bavim kampanjom 'Živjeti zdravo', to je dosta posla. Mene ne mora pitati", poručila je na kraju Sanja Musić Milanović.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara