Ministar Vukelić ovog tjedna izlazi iz bolnice

Ministar Vukelić ovog tjedna izlazi iz bolnice

Tekst: R.R.
Foto: Igor Sambolec (Cropix)

"NAKON što je u srijedu, 21. listopada 2009., uslijed infarkta miokarda operiran u bolnici Sestara milosrdnica u Zagrebu, ministar obrane Branko Vukelić dobro se oporavlja, te je u petak, 23. listopada 2009., iz jedinice intenzivnog liječenja prebačen na odjel, dok se njegov izlazak iz bolnice može očekivati ovog tjedna", stoji u priopćenju ureda za odnose s javnošću ministarstva obrane u kojem se dodaje da Vukelića po izlasku iz bolnice očekuje proces rehabilitacije u trajanju koje će definirati liječnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, ministru Vukeliću dijagnosticiran je infarkt miokarda, te se pristupilo kateterizaciji srca i postavljena su 2 stenta. Dodajmo i kako mu je prva liječnička pomoć pružena u Općoj bolnici u Karlovcu, a nakon što su ga zbrinuli u karlovačkoj bolnici i pripremili za put, doveden je u bolnicu Sestara Milosrdnica u Zagrebu.

"Ministar Vukelić ovim se putem i zahvaljuje svima koji su mu poželjeli brz oporavak i koji su se proteklih dana interesirali za njegovo zdravstveno stanje", stoji na kraju priopćenja iz MORH-a.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara