Mirko Galić predao donaciju HTV-a vukovarskoj VII. osnovnoj školi

PRIVREMENI glavni ravnatelj Hrvatske radiotelevizije (HRT) Mirko Galić uručio je danas u Vukovaru ravnateljici VII. osnovne škole Pavici Lukačević simbolični ček na 175.500 kuna, prikupljenih u emisiji "Kruške i jabuke" tijekom prošle sezone.

Riječ je o simboličnom završetku akcije koju je tijekom prošle sezone provela Redakcija HTV-ove emisije "Kruške i jabuke" u serijalu "Poznati kuhaju", kad su kao natjecatelji u emisiji sudjelovale osobe iz javnog života koje su se odrekle svojih nagrada, a sponzori su novac izravno uplaćivali na račun vukovarske VII. osnovne škole.

Na svečanosti u VII. osnovnoj školi, bili su i članovi ekipe koja uređuje, realizira i vodi emisiju "Kruške i jabuke".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Osim simboličnog čeka, HRT je učenicima i nastavnicima darovao i televizor, DVD i video-uređaj, te digitalnu kameru i računalo.

U ime te škole, koju danas pohađa 357 učenika, na novčanoj pomoći i darovima zahvalila je ravnateljica Pavica Lukačević.

Prema njezinim riječima, iako je vukovarska VII. osnovna škola obnovljena još 1999. zahvaljujući novcu Varaždinske županije, još nije opremljena potrebnim učilima i opremom, te je novčana potpora HRT-a iznimno važna.

Svečanosti su bili nazočni i vukovarski gradonačelnik Vladimir Štengl i vukovarsko-srijemski župan Nikola Šafer.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara