Miro Kovač: Plenkovićeve izjave su teške i ozbiljne, a Kolindi se podmeće

Miro Kovač: Plenkovićeve izjave su teške i ozbiljne, a Kolindi se podmeće
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

SABORSKI zastupnik HDZ-a i predsjednik saborskog Odbora za vanjsku politiku Miro Kovač izjavio je da se u kampanji predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović za još jedan mandat događaju podmetanja i konstrukcije kojima je cilj naštetiti njezinoj predsjedničkoj kampanji.

Uoči sastanka saborskog Kluba HDZ-a Kovač je, na novinarski upit ocijenio da je nedavna izjava premijera Plenkovića kako je on irelevantan, 'teška i ozbiljna'.

„To je jedna vrlo teška i ozbiljna izjava koju u interesu HDZ-a, članstva HDZ-a i izborne kampanje Kolinde Grabar-Kitarović neću sada komentirati, nisam je komentirao, ali će doći vrijeme kada ću je komentirati”, rekao je Kovač novinarima upitan o toj ranijoj Plenkovićevoj izjavi.

Kaže da se Kolindi podmeće

Kovač smatra da se u kampanju predsjednice Republike za još jedan predsjednički mandat događaju podmetanja i konstrukcije, kojima je cilj naštetiti njezinoj kampanji.

„Vi znate tko je prije pet godina vodio izborni stožer, koji su bili entuzijasti i dragovoljci i koji su se, skupa s njom, izborili za pobjedu”, rekao je Kovač koji je na prošlim predsjedničkim izborima vodio izborni stožer Kolinde Grabar-Kitarović. Dodao je kako ne zna tko joj sada podmeće, ali to treba ispitati.

Premijer Plenković je negativno odgovorio na novinarski upit ima li informacija da se u kampanji Grabar-Kitarović podmeće. „Ne znam”, kazao je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara