mladež hns-a: napali su na neistomišljenici ... policija: sitni i nepolitički incident

Mladež Hrvatske narodne stranke (HNS) danas je priopćila da su članove njihove stranke koji u sklopu turneje pod motom "HNS za mlade u politici" posjećuju veće gradove na Jadranu jučer u Dubrovniku "napala skupina neistomišljenika". L

U priopćenju, koje je potpisao glasnogovornik Mladih HNS-a Kemal Kremić, navodi se da ih je dok su tražili mjesto za parkiranje u središtu Dubrovnika, "napala grupa neistomišljenika psovkama i kamenjem".

Glasnogovornica zagrebačke gradske organizacije HNS-a, Bojana Budimir, u telefonskoj izjavi Hini rekla je kako je desetak osoba "kamenjem i psovkama napalo sedam HNS-ovaca, koji su na majicama nosili logo te stranke".

Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske danas su izvijestili da se jučer dogodio sitni incident, ali koji nije u vezi političkog djelovanja članova HNS-a.

Policija navodi da je u petak navečer jedan od sudionika kampanje HNS-a prijavio sitnije oštećenje na vozilu, a što se dogodilo dok su se okretali u koloni vozila Ulicom Vladimira Nazora, na dubrovačkom predjelu Ilijina Glavica.

Prijavitelj se nije predstavio, a oštećenje je registrirano kao individualno i ne dovodi se u vezi s eventualnim političkim napadima, kaže policija. Također dodaje da su vrlo vjerojatno kombi HNS-a sitnijim pijeskom zasula djeca koja su se ondje igrala.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara