Mladić kod Požege sletio u kanal pa se zabio u most, udarac je bio toliko jak da je motor ispao

Mladić kod Požege sletio u kanal pa se zabio u most, udarac je bio toliko jak da je motor ispao
Foto: pozega.eu

JUTROS oko pet sati došlo je do prometne nesreće u Alilovcima u kojoj je teško ozlijeđen 27-godišnji vozač kombija požeških registarskih oznaka.

Kako neslužbeno doznaje požega.eu, 27-godišnji vozač kombija, koji se s područja općine Kaptol kretao prema Požegi, u mjestu Alilovci izlaskom iz blagog zavoja izgubio je nadzor nad vozilom, zaplesao na cesti, sletio u putni kanal i udario u most.

Od siline udarca kombi je ponovno završio na cesti na kojoj se okretao i ponovno završio u putnom kanalu. Udarac kombija u most je bio toliko jak da je ispao motor iz vozila.

"Čula sam jak udarac u snu. Mislila sam da sanjam. Kad sam čula i vatrogasne sirene izašla sam van i imala što vidjeti. Vozača kombija koji je izudaran sa svih strana odvezli su u bolnicu. To stvarno nema smisla kako se na ovom dijelu ceste kroz naše selo vozi. Imam osjećaj da nekad lete vozilom iznad ceste. Tome se treba stati u kraj. Prošle je godine u desetom mjesecu ovdje pred svojom kućom poginula naša susjeda. Što mislite da je taj vozač kombija udario u rasvjetni stup kojeg je za dlaku izbjegao. Pa na mjestu bi ostao mrtav", priča jedna mještanka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara