Molitelji opet raspalili društvene mreže: "Pametni su otišli, ostali su samo Balkanci, stoka i kler"

Molitelji opet raspalili društvene mreže: "Pametni su otišli, ostali su samo Balkanci, stoka i kler"

Foto: Index

MOLITELJI su opet danas došli u središte pozornosti i to nakon prosvjeda aktivista Radničke fronte. Podsjetimo, aktivisti Radničke fronte okupili su se oko podne i 20 minuta u Vinogradskoj kako bi prosvjedovali protiv molitelja koji već tjednima neumorno mole protiv abortusa.

Molitelje je putem Facebooka podržao Željko Glasnović koji je aktiviste RF-a nazvao crvenim banditima.

"Radnička fronta u Subotu 29. 10. 2016.g. s početkom u 12,00 sati organizira napad i akciju na molitelje za život ispred KBC Sestara milosrdnica (Vinogradska bolnica).

Pozivam svakog domoljuba da dođe i stane u zaštitu onih koji se zauzimaju molitvom za život. Ne dozvolimo tim crvenim banditima napadati mirne i nedužne ljude.

Bog i Hrvati/ce", napisao je Glasnović.

Naravno, to je bilo i više nego dovoljno da se na društvenim raspravama o ovoj temi razvije oštra polemika.

"Otišla inteligencija, otišli napredni, otišli progresivci.
Nema više nitko da se bori za malog čovjeka, nema srednje klase.
Ostao je samo Balkan, ostal je samo kler, ostala je samo stoka", svoje viđenje situacije sažeo je jedan Indexov čitatelj.

Drugi je, pak, stao na stranu molitelja, odnosno protiv Radničke fronte.

"Radnička fronta čista prokumunistička organizacija koja priča o liberalnosti a ne podržava drukčija mišljenja i svjetonazore cisti oksimoron", napisao je.

"Moli u crkvi a ne zlostavljaj žene koji zbog vašeg katoličkog kapitalizma trebaju izvršiti pobacaj", brzo je dobio odgovor.

"Dragi molitelji, u Hrvatskoj je sve manje življa, tako da ima i sve manje pobačaja, vrlo je izgledno da će vam Bog uslišati molitve, uskoro će Hrvatska biti prazna, pa neće biti ni pobačaja

statistički podatak, 1990. u Hrvatskoj je bilo napravljeno 20000 pobačaja, a dvadeset godina kasnije 3020.

amen, aleluja", napisala je jedna čitateljica u komentaru.

"Najbolje da uvedemo srednjovjekovne metode"

"Drugi put počni moliti doma u miru kao i mnoge majke kojima je to u datom trenu bila ili prisiljena opcija ili jedino rjiešenje. Svatko za sebe moli! A ti moliš za medije, sram te može biti ......dno dna", napisala je jedna čitateljica ispod članka o moliteljici koja priznaje da je pobacila, ali sada sve radi kako bi opciju koju je jednom iskoristila zabranila svima drugima.

"Uvijek ti popuju oni koji imaju najviše masla na glavi i nečistu savjest", kratko zaključuje jedna druga čitateljica.

"Najbolje da se uvedu srednjovjekovne metode paljenja, potapanja i vezanja. Pa ko se oslobodi može pobaciti. Daj pustite žene da rade sa svojim tijelom šta hoće. Koji ste vi faktor da odlučujete o tome", na temu o pobačaju nadovezao se jedan čitatelj.

"Nitko nije za pobačaj. To je nužno zlo u današnjem svijetu. Ali bahato je i arogantno braniti nekoj ženi da ne smije odlučivati o svom tijelu, još pogotovo ako poslije toga ti svi dušebrižnici za pravo djeteta na život, kasnije kad se rodi ih boli briga za to dijete kao za crno ispod nokta. Osim toga dijete je odgovornost i obveza za koje budimo iskreni nisu svi spremni i sposobni. I svakako je puno moralniji čin obaviti abortus, nego kasnije kad se to dijete rodi da završi u kontejneru, zaboravljeno i ostavljeno da umre. A ako dođe do zabrane takvih slučajeva će biti sve više i više, jer netko tko ne želi dijete taj će ga se na ovaj ili onaj način riješiti", zaključuje drugi.

>> POGLEDAJTE Glas javnosti: Hrvati o pobačaju!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara