Miro Bulj: Zaboravite na ustaše i registre, trebaju nam reforme da zatvorimo pljačkaše Hrvatske

Miro Bulj: Zaboravite na ustaše i registre, trebaju nam reforme da zatvorimo pljačkaše Hrvatske

Foto: Hina, Facebook,

SABORSKI zastupnik MOST-a Miro Bulj na svom se Facebook profilu osvrnuo na posljednje događaje, a posebice na rasprave oko registra, ustaša, fašista.... prilikom čega nije štedio ni desnicu ni ljevicu.

"NARODE, NE DOPUSTITE DA VAS DIJELE SALONSKI LJEVIČARI I SALONSKI DESNIČARI!
LOPOVI NEMAJU IDEOLOGIJU!", napisao je velikim slovima dodajući da salonska ljevica i salonska desnica uporno dijeli narod skrećući pažnju sa bitnih problema u RH i tako prikrivajući do čega su doveli RH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedina im je želja podjelom homogenizirati birače i to registrima, partizanima, ustašama, fašistima, antifašistima..... Podjele rade oni koji su Hrvatsku doveli na dno dna, bacajući prašinu u oči poštenim ljudima, i tako se rugaju svakom čovjeku bez obzira na njihov svjetonazor i ideologiju.", poručio je Bulj.

"U ovom trenutku u Hrvatskoj treba zajedništvo kao i u Domovinskom ratu, te da pokrenemo reforme. Hitno trebamo urediti pravosuđe, DORH koje će LOCIRATI, UHITITI, ISPORUČITI I PROCESUIRATI brojne salonske ljevičare i salonske desničare koji su omogućili pljačku i opljačkali Republiku Hrvatsku."

NARODE, NE DOPUSTITE DA VAS DIJELE SALONSKI LJEVIČARI I SALONSKI DESNIČARI!LOPOVI NEMJU IDEOLOGIJU!Salonska ljevica...

Posted by Miro Bulj on Sunday, January 24, 2016
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara