Mrak-Taritaš prekida nagađanja: Nemam namjeru biti ministrica

Mrak-Taritaš prekida nagađanja: Nemam namjeru biti ministrica

Foto: FAH

DOSADAŠNJA ministrica graditeljstva i prostornog uređenja Anka Mrak Taritaš odlučila je prekinuti medijska nagađanja o tome da će biti ministrica u novoj vladi te na Facebooku objavila kako će se fokusirati na Zagreb i 2. izbornu jedinicu.

"Da prekinem sva medijska nagađanja koja se u zadnje vrijeme pojavljuju vezano za moje mjesto u novoj vladi. Ne, nemam namjeru biti ministrica. Bit ću jasna i dosljedna oporba, a podržat ću nastavak svih projekata koje sam zajedno sa svojim timom započela u Ministarstvu graditeljstva i prostornog uređenja jer su ti projekti rađeni u korist svih građanki i građana Hrvatske. Činjenica da u pregovorima s kolegama iz MOST-a nije uopće bilo tema iz mog resora znak je da su reforme tu već napravljene i mogu se samo unaprijeđivati. Moje misli i politički rad u narednom razdoblju bit će koncentrirani na Zagreb i 2. izbornu jedinicu", napisala je Mrak Taritaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da prekinem sva medijska nagađanja koja se u zadnje vrijeme pojavljuju vezano za moje mjesto u novoj vladi. Ne, nemam...

Posted by Anka Mrak - Taritaš on Tuesday, January 5, 2016
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara