Mrduljaš: Nisam izradio izvješće o poslovanju ACI-a s gubitkom od 25,7 milijuna kuna

DUŠKO MRDULJAŠ, bivši direktor Adriatic Croatia International Cluba (ACI), demantirao je da je izradio i potpisao novo izvješće o poslovanju ACI-a u 2001. godini sa utvrđenim gubitkom od 25,7 milijuna kuna, ističući da stoji iza prvog izvješća u kojem je utvrđen gubitak od 136 milijuna kuna.

Mrduljaš je demantijem reagirao na vijest sa skupštine ACI-a, održane 5. svibnja u Opatiji, koja je usvojila izvješće o poslovanju tvrtke za 2001. godinu sa utvrđenim gubitkom u iznosu od 25,7 milijuna kuna, za koje je rečeno da ga je izradila bivša Uprava, odnosno bivši direktor Duško Mrduljaš.

"Niti sam izradio, ni potpisao" to izvješće (sa iskazanim gubitkom od 25,7 milijuna kuna u 2001.), tvrdi Mrduljaš.

Napominje da je na dužnost direktora ACI- a stupio 1. siječnja 2002. godine te ga je dopalo izraditi izvješće o poslovanju ACI-a za prethodnu godinu. Za izradu tog izvješća Mrduljaš navodi da je tražio prethodnu reviziju revizorske kuće Pricewaterhouse Coopers koja je "utvrdila neobračunatu petogodišnju amortizaciju te ukupni gubitak od 136 milijuna kuna".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To, prvo financijsko izvješće u kojem je zbog obračunate amortizacije iz prethodnih pet godina prikazan gubitak ACI-a od 136 milijuna kuna, nije prihvaćeno na skupštini ACI-a u rujnu prošle godine.

(Hina) ds

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara