Mrtva riba iznenadila turiste u Komiži, u strahu su odjurili s plaže

Mrtva riba iznenadila turiste u Komiži, u strahu su odjurili s plaže

Foto: Pixsell/Ivo Čagalj/YouTube

DANAS su turisti u Komiži, u koju stiže produkcija nastavka filmskog hita Mamma mia, doživjeli neugodno iznenađenje.

Mrtva riba u moru na plaži nije svakako dio idealnog godišnjeg odmora. U strahu za vlastito zdravlje kupači su odjurili s plaže, no kako doznajemo u hotelu Biševo, nitko nije otkazao i pokupio se iz mjesta.

"Bilo je čuđenja, jedan gost je došao s plaže i požalio se na mrtvu ribu. Gosti koji su tek došli vidjeli su to u medijima, nadaju se da će se sve riješiti dok se spuste do plaže. Nitko nije otkazao", doznajemo u hotelu Biševo.

Turistička zajednica: Nitko se nije žalio

U Turističkoj zajednici Komiže također kažu da goste mrtva riba nije u tolikoj mjeri prestrašila da bi napustili njihovo mjesto.

"Takve stvari se događaju. Jedna plivarica je bacila ribu ili im je ispala. Ribe su to pojele i sve je čisto i uredno. Nitko se nije žalio, niti imamo informacija da je netko otkazao boravak", kažu u Turističkoj zajednici. Potvrdili su nam kako su vidjeli prve šlepere u kojima se, pretpostavljaju, krije oprema za produkciju nastavka filma Mamma mia. 

Direktorica Nautičkog centra: Skupili smo dio ribe koja je došla do obale

Pokušali smo dobiti komentar gradonačelnice Tonke Ivčević, no nije nam se javila.

Brigita Fiamengo, direktorica Nautičkog centra, kaže da su njezini radnici skupili dio ribe koja je došla do obale, ali da je dosta toga ostalo u moru. Čula je kako se priča da su ribu bacile kočarice, ali joj nikakvi drugi detalji nisu poznati.

Lučka kapetanija u Splitu nema informaciju o događaju i plivarici koja je bacila ribu u more, a lučki kapetan Davor Vidan kaže da bi se takve stvari trebale prijaviti Ribarskoj inspekciji. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara