Muškarac iz Bjelovara saznao da ima koronavirus kad mu je prošla samoizolacija

Muškarac iz Bjelovara saznao da ima koronavirus kad mu je prošla samoizolacija
Foto: Damir Špehar/PIXSELL

DANAS je potvrđen novi slučaj zaraze koronavirusom na području Bjelovarsko-bilogorske županije tako da je sada u toj županiji devet osoba pozitivnih na koronavirus, stoji u dopisu Stožera Bjelovarsko-bilogorske županije.

Kako neslužbeno saznaje portal Bjelovarac.hr, radi se o osobi s područja grada Garešnice.

Inače, jučer je u Općoj bolnici Bjelovar testirano 17 osoba, 10 nalaza je obrađeno, a tijekom današnjeg dana očekuje se preostalih 7 rezultata.

Ukupno je do sada u Općoj bolnici Bjelovar testirano 146 osoba.

Nakon niza od četiri dana bez novozareženih, prije tri dana zabilježena su dva slučaja zaraženih osoba, koje dolaze iz Garešnice i Bjelovara, a zanimljivo je kako je Bjelovarčanin doznao da je zaražen nakon što mu je prošla 14-dnevna samoizolacija koju je odradio pod strogim uvjetima. Tijekom toga razdoblja nije imao niti jedan simptom te su se oni pojavili tek devetnaesti dan od početka samoizolacije, kada mu je i potvrđeno da je pozitivan na koronavirus, piše Večernji list.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za koronavirus instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: koronavirus

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara