Muškarac koji je u Vrsima jučer ubio kćer pa sebe legalno je posjedovao pištolj

Muškarac koji je u Vrsima jučer ubio kćer pa sebe legalno je posjedovao pištolj
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell

ZADARSKA policija jutros je objavila kako je nakon očevida strašne tragedije koja se dogodila jučer u Vrsima pored Nina utvrđeno da je 56-godišnji muškarac koji je ubio svoju 28-godišnju kćer pa sebe pištolj posjedovao legalno.

"Prema rezultatima provedenog očevida u kući u Vrsima sumnja se da je, jučer oko 16,40 sati, 56-godišnjak pucanjem iz pištolja kojeg je legalno posjedovao, u kući usmrtio svoju 28-godišnju kćer, a potom ispred kuće pucanjem u sebe počinio samoubojstvo.

Nakon utvrđivanja svih relevantnih činjenica ove tragedije nadležnom Državnom odvjetništvu podnijet će se posebno izvješće o događaju", izvijestili su iz policije.

Prema pričama susjeda, otac i kći i ranije su se znali svađati.

Otac je bio pomorac, a kći je preko ljeta radila sezonske poslove. U malom mjestu gdje su živjeli nitko ne zna da je obitelj imala problema koji bi mogli dovesti do ovako strašne tragedije.

"Ovo je velika tragedija i svi smo šoku. Toj obitelji ništa nije nedostajalo. Otac je bio pomorac, noštromo, i dobro je zarađivao. Imali su i apartmane, nekoliko automobila, a obje su njihove kćeri radile, mlađa, ujedno i žrtva, u trgovini. S posla ju je oko 14,30 sati dovezla kolegica i susjeda i sve je izgledalo sasvim uredu", ispričali su mještani za Zadarski list.

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara