Muškarac silovao 5-godišnju djevojčicu u američkoj ambasadi u Indiji

Muškarac silovao 5-godišnju djevojčicu u američkoj ambasadi u Indiji
Foto: Epa

MUŠKARAC je uhićen zbog navodnog silovanja petogodišnje djevojčice na posjedu američke ambasade u New Delhiju, izvijestila je lokalna policija.

"Curica se igrala ispred objekta za osoblje veleposlanstva kada ju je namamio i silovao susjed", rekao je za CNN Eish Singhal, zamjenik upravitelja policijske postaje New Delhi.

Djevojčica, kći domaćice zaposlene u veleposlanstvu, identificirala je 25-godišnjeg muškarca kao silovatelja. Napadač je uhićen i optužen za silovanje maloljetne osobe, priopćili su iz policije.

Smrtna kazna

Incident je zaprepastio osoblje u američkom veleposlanstvu. Glasnogovornik američke ambasade u New Delhiju rekao je za CNN "da su svi duboko uznemireni zbog ove situacije“.

"Čim smo saznali što se dogodilo, odmah smo obavijestili policiju i s njom u potpunosti surađujemo", rekao je glasnogovornik.

Nakon grupnog silovanja u Delhiju 2012. godine indijske vlasti postrožile su kazne za silovanje maloljetnih osoba te je u slučaju seksualnog zlostavljanja žrtve mlađe od 12 godina uvedena smrtna kazna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara