Muškarcu iz Ostojićeva osumnjičenom za silovanje 16-godišnje kćeri određen jednomjesečni pritvor

ATILI Čordašu, 40-godišnjaku iz Ostojićeva osumnjičenom za silovanje svoje 16-godišnje kćeri, koja je prije par mjeseci rodila sina, određen je pritvor u trajanju od mjesec dana, piše srpski Kurir.

Najstarija sestra Atiline supruge, Darinka Čeleketić, odlučila je progovoriti o nesreći koja je, smatra, cijelu obitelj stavila na stup srama.

"Uvijek smo bili sirotinja, ali ovako nešto u našoj obitelji nikada se nije dogodilo. Koliko znam, ni najstariji mještani Ostojićeva ne pamte ništa slično. Atila je bio prijeki čovjek i često je psovao i govorio ružne riječi pred djecom. Volio je piće i kocku. I to što bi u dnevnici zaradio, potrošio bi na karte, dok je obitelj gladovala", rekla je Čeleketić.

Podsjetimo, Čordaš je prošlog tjedna uhićen zbog sumnje da je imao seksualne odnose sa kćeri, koja je tada bila u vezi s N.D. Kada je ostala trudna, svi su mislili da nosi njegovo dijete.

"Nakon što su Atilu policajci odveli, kći mi je priznala da je morala spavati s ocem. Otkako se ovo dogodilo ne znam za sebe. Što ako analiza DNK pokaže da otac djeteta nije njezin dečko, nego Atila?", rekla je očajna majka.

J.Da.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara