NA Banjalučkom Međunarodnom festivalu kazališta za djecu ovacije Zagrepčanima

Dugotrajnim ovacijama oko 400 gledatelja pozdravilo je predstavu 'Bajka o ribaru i ribici' koju je, u sklopu Trećeg međunarodnog Festivala kazališta za djecu u Banja Luci u subotu izveo ansambl Gradskog kazališta "Žar ptica" iz Zagreba. L

U ekipi, koju predvodi redatelj Robert Valtl, osim renomiranih zagrebačkih glumaca-veterana Ane Karić i Enesa Kiševića, nastupili su i mladi Maja Kovač i Aleksandar Antić čije kreacije je publika čak šest puta pozdravljala ovacijama na otvorenoj sceni.

"Impresionirana sam brojnošću publike i njezinim spontanim i iskrenim reagiranjem, što mora imponirati svakome, a pogotovu iskusnijem glumcu: ovo je prijatno iznenađenje i lijepo iskustvo za sve nas, i vjerujem da ćemo ga uskoro obnoviti", izjavila je, nakon predstave, Ana Karić.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Generalni konzul Republike Hrvatske Ivan Lepoglavec, koji je u petak navečer za zagrebačke umjetnike priredio večeru, izjavio je za Hinu kako su za ovo gostovanje posebno zaslužni umjetnička rukovoditeljica kazalište "Žar ptica" Marija Sekelez i direktor banjalučkog Dječjeg kazališta Predrag Bjelošević.

(Hina) xspod yrt

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara