Na deponiju smeća pronađen mrtav čovjek; policija moli za pomoć

PU MEĐIMURSKA izvijestila je da je jutros oko 8 sati između sela Belice i Palovca pokraj Čakovca na divljem deponiju smeća pronađeno tijelo nepoznatog muškarca starog između 60 i 70 godina, umrlog prirodnom smrću, nedaleko kojega je pronađen bicikl, a budući da nisu nađeni dokumenti, policija moli građene za pomoć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Po policijskom priopćenju, preminuli je visine oko 166 cm, prosijede kose, dijelom ćelav i pri pronalasku bio je obučen u plave traper hlače, smeđu košulju, smeđu vestu, plavu radnu kutu, sivosmeđi šešir i na sebi je imao crne radne cipele. Nedaleko od tijela pronađen je bicikl marke "pony" crvene boje i starije proizvodnje. Tijelo su na deponiju smeća pronašli Romi.

Obdukcijom je utvrđeno da je policiji zasad nepoznati muškarac preminuo prirodnom smrću. Kako kod preminulog nisu pronađeni osobni dokumenti, policija moli građane, koji raspolažu bilo kakvim saznanjima o navedenoj osobi i njezinu kretanju proteklih dana, da se jave u najbližu policijsku postaju ili na telefon 92.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara