Na HDZ-ovoj proslavi i nepravomoćno osuđeni razbijač iz karlovačkog "Astralisa"

Foto: Kaportal

NA DANAŠNJU proslavu 21. godišnjice osnutka HDZ-a u Karlovačkoj županiji došao je i nedavno izbačeni član stranačke Mladeži Danijel Trupković koji je prošlog petka nepravomoćno osuđen na sedam mjeseci zatvora.

Trupković se "proslavio" premlaćivanjem Marka Jovkovića u karlovačkom kafiću "Astralis" te je zajedno s još dvojicom bivših HDZ-ovaca, Željkom Goršićem i Vladimirom Vogrincem, dobio zatvorsku kaznu. Iako je prebijenom mladiću nakon incidenta u bolnički posjet došla premijerka Jadranka Kosor, očito su razbijači još uvijek dobrodošli na proslave HDZ-a.

"Sada se potrudimo da nam se Hrvatska ne zacrveni"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sa govornice je Branko Vukelić vikao da "Hrvatska ne može bez HDZ-a" te je u više navrata vrijeđao oporbenu koaliciju. "Kad gledam i slušam tu 'kukuriku' opoziciju sjetim se one mudre definicije koja kaže da je kritičar 'kokoš koja kokodače dok druge nesu jaja'”, kazao je Vukelić te dodao kako oporba "kukuriče", dok Vlada i njezina predsjednica rade. Naravno, u njegovu govoru nije izostalo niti sijanje straha od nove uspostave komunizma u Hrvatskoj, u slučaju da pobjedi oporba, piše Kaportal. 

"Sada se potrudimo da nam se Hrvatska ne zacrveni. Da ne bude Zokijeva crvena Hrvatska, ni crvena Hrvatska Ive Josipovića. Od predsjednika očekujemo da kliče i crven i bijeli i plavi", kazao je Vukelić. Nakon njega je govor održao i potpredsjednik HDZ-a Ivan Jarnjak koji isto govor potrošio na komuniste i napomenuo da će se uskoro slaviti 20 godina "krvavog Uskrsa" i 20 godina hrvatske državnosti.

"E pa nismo zločinačka organizacija"

"Ali ove se godine navršava i 20 godina otkako je SDP odbio glasati o deklaraciji o izlasku Hrvatske iz Jugoslavije. To su isti oni koji su nas zvali strankom opasnih namjera. I oni koji danas kažu da smo zločinačka organizacija. E pa nismo", rekao je Jarnjak.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara