Na internetu vrijeđao policajce, policija ga je našla

Na internetu vrijeđao policajce, policija ga je našla
Ilustracija: Davor Javorović/PIXSELL

RIJEČKA policija provela je krim-istraživanje nad 31-godišnjakom koji je na internetu vrijeđao policiju.

Kako su priopćili iz policije, "muškarac ih je vrijeđao vezano za postupanja tijekom trenutne situacije s koronavirusom".

Policijsko priopćenje

"Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog počinjenja prekršaja iz domene javnog reda i mira.

Kriminalističko istraživanje provedeno je u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave zagrebačke koji su putem aplikacije 'e-policija' zaprimili dojavu o neprimjerenom sadržaju objavljenom u komentarima na jednom od internetskih portala.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni objavio komentar u kojem je pogrdnim riječima vrijeđao i omalovažavao policijske službenike vezano za postupanja tijekom trenutne situacije s koronavirusom.

Protiv 31-godišnjeg hrvatskog državljanina mjerodavnom Općinskom sudu u Rijeci bit će podnijet optužni prijedlog zbog počinjenja prekršaja iz domene Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira - vrijeđanje i omalovažavanje službenih osoba", izvijestila je policija.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara