Na karnevalu kod Splita odglumili napad na vaterpoliste Crvene zvezde

Na karnevalu kod Splita odglumili napad na vaterpoliste Crvene zvezde
Screenshot: Dalmatinski portal

KRNJEVALSKA povorka u Kaštel Sućurcu i ove godine je pokazala kako tamošnji građani ideju maškara u potpunosti ne razumiju.

Naime, Kaštelani su danas popodne tijekom povorke provezli kamion s maškarama odjevenim u dresove Crvene zvezde, a sve je bilo popraćeno Bajaginom pjesmom Zvezda, javlja Dalmatinski portal.

Nakon bacanja "navijača" u more, pustili pjesmu Daleke obale

Maškare odjevene u dresove Crvene zvezde su potom "napali" muškarci odjeveni u trenirke i s palicom u ruci, pri čemu je jedan zvezdaš skočio u more, što je jasna aluzija na nedavni sramotni napad na vaterpoliste na splitskoj Rivi.

Tijekom "napada" iz razglasa se čuo glas spikerice koja je imitirala vijest o događaju u slučaju da netko ne shvati o čemu je riječ.

A da bi atmosfera bila potpuna, nakon bacanja u more, kaštelanskom rivom je zaorila pjesma "Buć, Bać, boć" Daleke obale.

Sličan gaf dogodio se u Kaštelima i prošle godine

Sličan gaf, odnosno nerazumijevanje smisla maškara kojima je cilj najjednostavnije rečeno ruganje moćnima, u suvremeno doba političarima, Kaštelani su pokazali i prošle godine kad je tijekom dječje verzije maškara spaljena LGBT slikovnica s dvije mame i dva tate, što je izazvalo zgražanje javnosti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara