Na putu prema Njemačkoj nestala Zagrepčanka. Jeste li je vidjeli?

Na putu prema Njemačkoj nestala Zagrepčanka. Jeste li je vidjeli?
Foto: Nestali.hr

NESTALA je 52-godišnja Zagrepčanka Željka Mendek. 

Visoka je 168 centimetara, ima plavu kosu i slabije je tjelesne građe. U trenutku nestanka na sebi je imala krem jaknu, plave traperice, crne cipele do gležnja i crnu torbu. Njen nestanak se vodi u PU zagrebačkoj, piše na stranici Nestali.hr.

Kako javlja njena kći na Facebooku, Željka je nestala 20. travnja na putu prema Berlinu. 

Jeste li je vidjeli?

"Ovo na slici je moja majka, Željka Mendek.

20.04. U 14:40h krenula je Flixbusom (linija N60) sa zagrebačkog Autobusnog kolodvora prema Berlinu u koji nažalost nije stigla.

Na putu do Berlina bus je prolazio kroz Beč, Prag, Dresden i u samom Berlinu stao je na 4 stanice, Berlin Flughafen Schönefeld, Berlin Südkreuz, Autobusni kolodvor (ZOB) i Tegel Flughafen (aerodrom).

Nešto prije Beča bila je u kontaktu sa svojom sestrom,a mene osobno pokušala je dobiti preko Messengera od jedne gospođe iz busa koju sam naknadno kontaktirala jer zahtjev za poruku u Messengeru stigao mi je kasnije. Gospođa mi je rekla je da je izašla u Beču,te da je vidjela da je i moja mama također izašla u Beču, no nije sigurna da li se udaljila sa kolodvora ili je bila samo na pauzi dok je bus stajao jer je otišla naravno svojim putem.

Od tada gubi joj se svaki trag.

Nama se više nije javljala. Niti na naše brojne pozive na mobitel niti putem interneta.

AKO JE NETKO OD VAS KOJI ČITATE BIO U ISTOM BUSU kao moja mama, ako ju je netko vidio bilo gdje i ima neku informaciju, bila bih vam do neba zahvalna da me kontaktirate putem Messengera i Facebook-a.

Na sebi je imala KREM JAKNU, PLAVE TRAPERICE, CRNE CIPELE DO GLEŽNJA I CRNU TORBU.

Opis:Visoka je 168 cm
Plava kosa
Zeleno smeđe oči

Hvala vam svima i dijelite ako vam nije teško u što većem broju", napisala je na Facebooku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara