Na T-Portalu otvoren natječaj za najbolji film u trajanju od 30 do 100 sekundi

NATJEČAJ za izbor najboljeg filma u trajanju od 30 do 100 sekundi pod nazivom 100 sekundi slave otvoren je na T-Portalu i trajat će do 15. ožujka 2006. Filmovi koji se prijavljuju na natječaj mogu biti dokumentarni, animirani, igrani ili eksperimentalni, a tema filma nije zadana.

Filmove prijavljene na natječaj ocjenjivat će stručni žiri u sastavu: Dalibor Matanić (filmski redatelj), Nina Violić (glumica), Mladen Šimunov (TV redatelj), Milan Majerović-Stilinović (autor prve internetske video kolumne), Ninna Lara Vidaković (izvršna urednica MAXzone) i Ante Magzan (direktor sadržaja). Najbolji film po izboru stručnog žirija emitirat će se na hrvatskim TV postajama, a njegov autor osvojit će digitalnu videokameru CANON DC-10.

Posjetitelji T-Portala također mogu ocjenjivati filmove, a na temelju njihovih glasova bit će proglašen dobitnik druge nagrade, digitalnog fotoaparata OLYMPUS, te treće nagrade, MP3 playera. Utješne T-Com poklon pakete osvojit će filmovi koji prema glasovima posjetitelja T-Portala zauzmu mjesta od 4. do 10., a pakete će osvojiti i 30 posjetitelja T-Portala koji će ocjenjivati filmove.

Filmovi koji će pristizati na natječaj emitirat će se dnevno na MAXzoni, a T-Portal će 20. ožujka objaviti sve filmove koji se prijave na natječaj.

Svi zainteresirani svoje radove mogu poslati putem linka na T-Portalu ili poštom na adresu: T-Com, za MAXzona na T-Portalu, Savska 32, 10000 Zagreb.

Prema pravilima natječaja, T-Portal zadržava pravo odbiti objavu videomaterijala ako traju manje od 30 ili više od 100 sekundi te ako njihov sadržaj nije prihvatljiv ili može uzrokovati štetu organizatoru ili nekoj trećoj strani.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara