Na VERN'ovim studijima se uči kako biti poslovno uspješan

Na VERN'ovim studijima se uči kako biti poslovno uspješan
Foto: PR

„VIŠE od svega, na VERN’u sam naučio poslovno razmišljati i promišljati. Predavači su me tijekom studiranja proveli kroz sve aspekte poslovanja te mi pokazali kako i o čemu sve treba voditi računa jednom kada zbilja krenem na svoj poslovni put. Postao sam svjestan područja kao što su marketing, financije, organizacijska psihologija, pravo i ostalo. Ta 'karta poslovanja' mi je kasnije bila vrlo korisna jer sam uvijek mogao razlučiti propuštam li ili ne nešto u svome poslu. Mislim da je danas gotovo nemoguće biti uspješan bez da posjedujete znanja iz više različitih disciplina ili industrija“, istaknuo je VERN’ov diplomant Ivan Ivanković, Operations & Logistics Manager u Uberu Hrvatska.

Usvajanje širokih teorijskih spoznaja sa specijalizacijom u različitim strukama, razvoj konkretnih poslovnih znanja i vještina te suradnja s vodećim tvrtkama u Hrvatskoj, neka su od glavnih obilježja studiranja na VERN'ovim stručnim studijima. 

 „Sva stručna znanja i vještine koje sam stekla na preddiplomskom studiju bila su korisna i primjenjiva te se njima služim u svakodnevnom radu“, istaknula je Karla Gregl, suradnica u VERN'ovom Odjelu za komunikacije.

„Odlučila sam upisati i diplomski studij Upravljanje poslovnim komunikacijama jer na toj  specijalističkoj razini dobivam i teorijska te stručna znanja iz svih područja poslovanja, koja će mi značajno koristiti u daljnjem razvoju karijere“, zaključila je.

Bankarski, građevinski i IT sektor

Širinu stečenog znanja, poslovnih vještina i interesa te sposobnost poslovne i poduzetničke percepcije što se stječe kroz cjelovitu obrazovnu vertikalu na VERN’u manifestira i primjer Vedrana Tolića, COO-a i suosnivača Q-a, jedne od najbrže rastućih softverskih tvrtki u Europi. Vedran je završio preddiplomski studij Ekonomija poduzetništva, da bi nakon toga diplomirao na specijalističkom diplomskom studiju Računovodstvo i financije, a danas uspješnu poslovnu karijeru gradi u IT sektoru.

„Zahvaljujući znanjima iz IT-a i stranih jezika koja sam stekao na VERN'u, brzo sam se prilagodio međunarodnom IT okruženju u kojem sam se našao sasvim slučajno. Najduže radim u ovom sektoru, kratko sam radio i u bankarskom te građevinskom sektoru, a upravo studiranjem na VERN'u stekao sam dobre temelje za brzo mijenjanje industrija, koji su mi omogućili da u vrlo kratkim rokovima postanem produktivan član tima. Zato bih kao najveću prednost stručnih studija naveo usklađenost studijskih programa s dinamikom tržišta rada i gospodarstva“, istaknuo je Vedran.

Zimski ciklus prijava za studiranje na VERN’ovim specijalističkim diplomskim i preddiplomskim  izvanrednim studijima otvoren je od početka studenoga.

Za sva pitanja i informacije u vezi studija i upisa, možete nam se javiti i putem kontakt forme.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?