Nacional: Brkićev kum naredio Vargi da nadzire Božinovića

Nacional: Brkićev kum naredio Vargi da nadzire Božinovića
Foto: Pixsell/Patrik Macek/Nacional

TJEDNIK Nacional u sutrašnjem broju donosi nove vijesti o aferi SMS. 

"Brkićev kum naredio Vargi da elektronski nadzire Božinovića", piše u naslovu novog broja, uz fotografiju Blaža Curića, jednog od aktera afere SMS.

Iz Nacionala navode kako su njihovi novinari imali uvid u šokantne elektronske dokumente koji otkrivaju još opasnije namjere grupe SMS. 

Postavljaju i pitanje zbog čega državne institucije još nisu pokrenule službenu akciju protiv članova grupe SMS i zbog namjere prisluškivanja ministra unutarnjih poslova. 

"Ima li intime"

U prošlom broju su objavili kako su dobili na uvid dio komunikacije koju su Vaso i Jozo Brkić izmjenjivali s Franjom Vargom i Blažem Curićem te doznali koga su osim Brkićeve bivše supruge špijunirali.

Prema njihovim saznanjima, Milijan Vaso Brkić špijunirao je danas 29-godišnju Anitu Nosić, mladu plavokosu lokalnu dužnosnicu HDZ-a, načelnicu općine Lovreć u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Poruke koje Nacional objavljuje datiraju iz svibnja 2018., a Brkića je zanimalo ima li intime u korespondenciji lijepe HDZ-ovke i muškarca s druge strane. Inače, Brkić je od nje stariji 18 godina.

"Ima li intime?" pitao je Brkić Vargu u jednoj od poruka.

"Malo", odgovara mu Franjo Varga.

"I od nje?" znatiželjan je bio Milijan.

"Malo", odgovara Varga.

Njegov brat Jozo špijunirao je A. V., vjerojatno atraktivnu brinetu, voditeljicu marketinga jedne strane kozmetičke tvrtke. Ona nije politički eksponirana, a nije jasno u kojem je odnosu bila s Jozom Brkićem koji joj je navodno poklonio iPad koji mu je ona vratila pa je tako došao do nekih njenih lozinki.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?