Nakon 30 godina riješeno ubojstvo mlade Njemice? Sišla s trajekta, dva tjedna kasnije pronašli je mrtvu

Nakon 30 godina riješeno ubojstvo mlade Njemice? Sišla s trajekta, dva tjedna kasnije pronašli je mrtvu

Foto: YouTube

IRSKA policija koja istražuje brutalno ubojstvo njemačke turistkinje Inge Marie Hauser uhitila je jučer ujutro dvojicu muškaraca u dobi od 58 i 61 godinu u gradu Loughguileu.

Inge Maria Hauser nestala je 6. travnja 1988. godine nakon što je sišla s trajekta u luci Larne. Tada joj je bilo 18 godina. Njezino tijelo pronađeno je dva tijela kasnije u šumi u blizini Ballycastlea. Punih 30 godina nakon njezina ubojstva policija je napokon, kako se čini, pronašla počinitelje.

Policija vjeruje da je djevojka ubijena nedugo nakon što je sišla s trajekta. Kako kažu, bila je žrtva "užasnog i bezobzirnog napada". Policija je još jednom pozvala građane da se jave ako imaju bilo kakve informacije koje bi mogle pomoći potpuno rasvijetliti slučaj.

"Čak i ako postoji netko tko zna što se točno dogodilo, ali je dosad šutio iz straha ili odanosti obitelji, još uvijek nije prekasno da se javi. Ako posjedujete informacije bitne za rješavanje slučaja, a skrivate ih, to će se smatrati kaznenim djelom", pozvali su iz policije.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara