Nakon potjere policajci uz pucnjavu uhvatili 19-godišnjaka

Nakon potjere policajci uz pucnjavu uhvatili 19-godišnjaka

ZAGREBAČKI policajci sinoć su uhitili 19-godišnjeg mladića za kojim je otprije raspisana tjeralica. Prema izvješću PU zagrebačke, prometna policija pokušala je oko 23.15 sati u Zvonimirovoj ulici zaustaviti automobil VW Golf V jer je vozač napravio prometni prekršaj.

Vozač je smanjio brzinu i počeo je kočiti, ali je onda dao gas i počeo bježati policajcima koji su krenuli u potjeru za njim.

Policajci su ga slijedili kroz grad u smjeru istoka, a vozač je čitavim putem prolazio kroz crvena svjetla na semaforima ugrožavajući sudionike u prometu. U jednom trenutku skrenuo je na poljski put, a dolaskom do kraja puta iz automobila su izašle dvije osobe koje su pobjegle prema šikari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan je policajac iz službenog pištolja radi zastrašivanja ispalio tri hica u zrak. Nakon nekog vremena policajci su uočili jednog bjegunca kako izlazi iz šikare, te su mu prišli s leđa uhitili ga i doveli ga u službene prostorije Postaje prometne policije.

Tamo je utvrđen identitet vozača, ali i to da je za njim raspisana potraga te da nema položen vozački ispit. 19-godišnjak će biti doveden na Prekršajni sud u Zagrebu, a nakon toga u zatvor u Zagrebu zbog ranije raspisanog potražnog zahtjeva.

R.I.
Foto: Index (Arhiva)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara