Nakon prometne želio pregaziti ženu u Splitu. Sve je snimljeno

Nakon prometne želio pregaziti ženu u Splitu. Sve je snimljeno
Screenshot: Dalmacija Danas

U PETAK u poslijepodnevnim satima u Splitu se dogodila prometna nezgoda s materijalnom štetom. Iako je u takvim slučajevima uobičajeno da sudionici ispune Europsko izvješće o šteti, u ovom je morala intervenirati policija te je podnesena i prekršajna prijava.

Kako se vidi na snimci, vozač bijelog automobila koji je, prema riječima svjedoka, nesreću skrivio u jednom je trenutku nasrnuo na ženu u koju se zabio.

"Žena se kretala Ulicom Matice hrvatske, a kada je stala na semaforu, primijetila je da se istom ulicom prema raskrižju približava automobil. Išao se naglo prestrojiti za desno i udario je njen automobil u zadnji desni kraj. Na koncu se zaustavio jer je udario u betonsku parking kuglu. Da nje nije bilo, otišao bi i dalje", ispričao je svjedok za Dalmacija Danas.

"Kako se vozač automobila koji je skrivio prometnu nesreću pokušao udaljiti, žena ga je pokušavala zaustaviti. On se vratio u auto, a sve su snimali prolaznici koji su se tu našli. Na videu se lijepo vidi kako pokušava automobilom nasrnuti na nju. Nakon nekog vremena on je jednostavno ostavio automobil na kolniku i napustio mjesto događaja sa suvozačicom, ali se kasnije vratio, i to dosta nakon što je policija stigla", kaže svjedok.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara