Nakon što je dugo šutio, Vučić napokon komentirao kandidaturu Nikolića za predsjednika

Nakon što je dugo šutio, Vučić napokon komentirao kandidaturu Nikolića za predsjednika

Foto: FAH

SRPSKI premijer Aleksandar Vučić izjavio je u petak da je uvijek spreman surađivati sa srbijanskim predsjednikom  Tomislavom Nikolićem “što god on i bilo kad uradio” .

“Od mene ćete uvijek čuti pristojne riječi o predsjedniku Republike. Šta god radio, uvek sam spreman za suradnju sa njim, i prije i nakon izbora”, poručio je Vučić na zajedničkoj press konferenciji sa austrijskim kancelarom Christianom Kernom.

Na upite o navodnom Nikolićevu pismu kojim je od njega zatražio čelna mesta u SNS-u i srbijanskoj vladi, Vučić je kazao kako se ne želi baviti tračevima, poluistinama i neistinama o onome što nisu državna, već stranačka pitanja i problemi.
 
On je dodao da je pred strankom koju vodi težak zadatak, navodeći da mu se čini kao da se “cijeli svijet sručio” na njihovu glavu i kao da je svima važno da SNS izgubi na izborima.

Tijekom poslijepodneva trebala bi se održati sjednica Središnjeg odbora SNS, na kojoj će vjerovatno biti prihvaćeni prijedlog čelništva SNS-a da Vučić bude kandidat te stranke na predsjedničkim izborima krajem travnja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara