Nakon stvari i zrakoplova pronađeni i ostaci tijela Stevea Fossetta?

Nakon stvari i zrakoplova pronađeni i ostaci tijela Stevea Fossetta?

PREMA javljanju američkih medija, ubrzo nakon što je pronađena olupina zrakoplova 63-godišnjeg američkog avanturista Stevea Fossetta, pronađeni su i ostaci za koje se vjeruje kako bi mogli biti ostaci Fossettovog tijela.

Kako prenosi CNN, ostaci pronađeni u olupini zrakoplova su poslani na DNA analizu. Iako je pronađeno vrlo malo ostataka, istražitelji su uvjereni kako je uzorak dovoljan za provjeru pripadaju li ostaci Fossettu.

Podsjetimo, jučer je u šumama Kalifornije, nedaleko od granice sa saveznom državom Nevadom, pored grada Mammoth Lakes, pronađena olupina Bellanca Super Decathlon zrakoplova, koji je bio u vlasništvu nestalog milijunaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo dan ranije, nedaleko od olupine, vlasnik lokalnog dućana sa skijaškom opremom, koji je planinario blizu svog doma na jezerima Mammoth, pronašao je dvije kartice s Fossettovim imenom, koje je izdala Federalna zrakoplovna agencija (FAA). Osim kartica, pronašao je i manju količinu novca te prsluk.

Steve Fossett je nestao 3. rujna prošle godine, nakon što je jednomotornim akrobatskim zrakoplovom poletio s privatnog uzletišta na ranču Flying M, kraj Yeringtona u Nevadi.

I.M.
Foto: Arhiva (AFP)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara