Nakon višegodišnjeg maltretiranja roditelji 21-godišnjeg sina prijavili policiji

DJELATNICI makarske policije proveli su kriminalističku obradu nad 21-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog višegodišnjeg maltretiranja svojih roditelja, kojima je prošlog ponedjeljka sinovljevo zlostavljanje konačno dozlogrdilo.

Kriminalističkom obradom policija je utvrdila da je 21-godišnjak od 5. srpnja 2003., kada je imao tek 18 godina, pa do 3. srpnja ove godine, učestalo verbalno i tjelesno napadao svoje nesretne roditelje, kojima je čak prijetio smrću, navodi se u priopćenju PU splitsko-dalmatinske.

No, u ponedjeljak su roditelji odlučili neposlušnog sina prijaviti policiji koja ga je privela zbog počinjenja kaznenih djela na štetu svoje obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga mladić je priveden sucu Suda za prekršaje u Makarskoj gdje je odlučeno da će biti zadržan u pritvoru do okončanja prekršajnog postupka pokrenutog protiv njega.

Nakon saslušanja kod suca za prekršaje nasilnik je priveden sucu Istražnog suda u Splitu. Sudac ga je nakon saslušanja pustio, no obzirom da mu je prekršajni sudac ranije dosudio zadržavanje, 21-godišnjak je priveden u splitski zatvor na Bilicama.

I.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara