Napadač počeo pucati u restoranu u Oklahomi pa ga ubili naoružani prolaznici

Napadač počeo pucati u restoranu u Oklahomi pa ga ubili naoružani prolaznici
Screenshot: CBS News

NAPADAČ je otvorio vatru u restoranu u Oklahomi i upucao troje ljudi, ali zaustavila su ga dvojica naoružanih prolaznika koji su ga upucali i ubili ispred restorana.

Alexander Tilgham je jučer ušetao u Louie's Grill & Bar u Oklahoma Cityju, Oklahoma, oko 18:30 po lokalnom vremenu i upucao troje ljudi: majku Natalie Giles (39), njenu 12-godišnju kćer i još jedno dijete. Srećom, sve troje je preživjelo.

Dvojica prolaznika ispred restorana upucali napadača

A još veća sreća u nesreći je ta što su se ispred restorana našla dvojica naoružanih prolaznika koji su ga ubrzo ubili. "Prolaznik s pištoljem suočio se s napadačem ispred restorana i nasmrt ga ustrijelio", objavila je policija Oklahome na Twitteru jučer navečer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No policija je jutros objavila nove vijesti prema kojima su ustvari dvojica naoružanih muškaraca, Juan Carlos Nazario (35) i Bryan Wittle (39), ubili napadača. "Samo sam učinio ono što je bilo potrebno da zaustavim prijetnju. Ništa posebno. Mnogo ljudi učinilo bi isto u takvoj situaciji", rekao je Wittle za USA Today. 

Policija kaže da je istraga u tijeku i da motiv napadača još nije poznat, ali da su dvojica napružanih prolaznika potencijano spriječili smrtonosni napad na restoran. Tilghman nije poznavao nikoga u restoranu niti je ikad radio tamo, zbog čega policija vjeruje da se radilo o nasumičnoj pucnjavi, prenosi USA Today.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara