Napao staricu zbog parkinga u Karlovcu, ona ga porezala sjekirom

Napao staricu zbog parkinga u Karlovcu, ona ga porezala sjekirom
Ilustracija: Dusko Jaramaz/PIXSELL

MUŠKARAC u dobi od 34 godine i njegova susjeda stara 70 godina iz naselja Gaza u Karlovcu prvo su se verbalno, a potom i fizički sukobili 4. srpnja oko 19.30 u svojem kvartu, a sada ih je za to kaznio Prekršajni sud u Karlovcu, svakoga s po 100 eura, piše Kaportal.

Muškarac je napao baku riječima: ''Što ti mene babo prijavljuješ šta ovdje parkiram, ti crkotino, nećeš ti mene zaj…, to je moje. Nemaš tu pravo stat, ko si ti?'' Nakon toga je prsima ženu počeo naguravati.

Ona je odlučila da neće pasti bez ispaljenog metka pa je uzela sjekiricu i zamahnula prema njemu te ga okrznula po prsima. On je tada uzeo sjekiru i napadačicu bacio na pločnik. Policija ih je oboje prijavila zbog remećenja javnog reda i mira.

U istrazi su zaključili da je muškarac od ranije poznat policiji po prekršajima, kao i da je kobne večeri bio pijan. Imao je 1,28 promila alkohola u krvi, dok je žena bila trijezna i nije nikada kažnjavana.

U bolnici su mu porezotinu lijeve strane prsa okarakterizirali lakom tjelesnom ozljedom, a predmet kojim mu ju je starica zadala, sjekiricu duljine 40 cm s oštricom širine 6 cm, policija je oduzela.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara