Nasilnici koji su prebili zaštitara u Požegi osuđeni na 17,5 godina zatvora

Nasilnici koji su prebili zaštitara u Požegi osuđeni na 17,5 godina zatvora
Foto: Pozega.eu

DONESENA je nepravomoćna presuda u slučaju premlaćivanja i teškog ozljeđivanja zaštitara Ivana Topalovića u požeškoj diskoteci Platinum iz siječnja 2017. godine.

Sudac Općinskog suda u Požegi Damir Ronko izrekao je nepravomoćne presude i dosudio zatvorske kazne teške ukupno 17,5 godina, javlja Pozega.eu.

Odvedeni u Istražni zatvor

Prvookrivljeni Miroslav Odoljević osuđen je na šest godina zatvora kao i drugookrivljeni Aleksandar Radonić dok je trećeokrivljenom Niki Matišiću sudac odredio kaznu zatvora 5,5 godina. Iako su to nepravomoćne presude, osuđenici su odmah po izricanju presude odvedeni u Istražni zatvor gdje će biti do pravomoćnosti presude.

Na izricanju presude u sudnici bio je i oštećenik Ivan Topalović, za kojeg doznajemo da je zadovoljan izrečenim presudama. Inače zaštitar Topalović je nakon dugotrajnog liječenja nastavio raditi posao zaštitara iako je u premlaćivanju zadobio teške tjelesne ozljede, oštećenje vida, lom kostiju na lubanji, oštećenje mozga, očnog živca i dr.

Podsjetimo, u Cehovskoj ulici u Požegi u prostorijama ugostiteljskog objekta tri muške osobe tjelesno su napale dvojicu muškaraca starosti 20 i 47 godina. Tom prilikom 47-godišnjak (zaštitar u ugostiteljskom objektu) je teško, a 20-godišnjak lakše tjelesno ozlijeđen. Policija je tada potvrdila da su uhitili trojicu muškaraca koje se sumnjiči da su počinili napad i da je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara