DAMIR ŠKARO

Nasmiješeni Bozanić pozirao je sa Škarom. Evo što o tome kažu u Nadbiskupiji

Nasmiješeni Bozanić pozirao je sa Škarom. Evo što o tome kažu u Nadbiskupiji
Foto: Facebook

MEĐU brojnim fotografijama na Facebooku Damira Škare, bivšeg HDZ-ovog saborskog zastupnika uhićenog pod optužbom za silovanje i prijetnje, nalaze se i one na kojima je Škaro u društvu zagrebačkog nadbiskupa, kardinala Josipa Bozanića.

>> Kolinda, Gospa, popovi, HDZ, molitva i križevi - to je Škarin Facebook

Škaro je bio praktični katolik, što je rado isticao u javnosti fotografirajući se i u crkvama, s križem na ramenima, pa i sa zagrebačkim nadbiskupom Bozanićem.

>> Ako imate informacije i saznanja o Škarinim seksualnim zlostavljanjima, slobodno se javite na e-mail andreja@index.hr. Jamčimo anonimnost.

Index je zanimalo kada su nastale fotografije na kojima se veselo druže Škaro i Bozanić pa smo se obratili Tiskovnom uredu Zagrebačke nadbiskupije.

Odgovorili su nam, ali ne na pitanja koja smo im postavili

Uputili smo im dva pitanja: 1. Kako je došlo do susreta Damira Škare i kardinala Bozanića, čime se Škaro hvalio objavom fotografija s kardinalom na svom Facebooku? i 2. Kako kardinal Bozanić komentira Škarino uhićenje pod optužbom za silovanje?

Odgovor je ubrzo stigao, ali ne na postavljena pitanja.

“Na vaš upit u mailu od 5. rujna ove godine, ovime vas obavještavamo da kardinal Josip Bozanić, nadbiskup zagrebački, nikada nije primio gospodina Damira Škaru”, odgovorili su iz Tiskovnog ureda Zagrebačke nadbiskupije.

U svakom slučaju, i dalje ostaje pitanje gdje i kada su se Škaro i Bozanić susreli i fotografirali, ali čini se da to nije bilo u uredu kardinala na Kaptolu.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara