Nataša Kandić: Imamo potvrđenu informaciju o korupciji u srpskom Tužiteljstvu za ratne zločine

Foto: B92

SRPSKI fond za humanitarno pravo došao je do informacije da je za oslobađanje iz pritvora jednog osumnjičenog, u Tužiteljstvu za ratne zločine primljena novčana naknada, javlja B92.

Direktorica fonda Nataša Kandić rekla je da je taj slučaj opisan u izvještaju o postupanju Tužiteljstva za ratne zločine koji je FHP poslao državnom vrhu prošle godine. "Ja još čekam da netko nešto poduzme tim povodom", kazala je Kandićeva za TV B92, ali nije precizirala tko je, kada i u kojem slučaju uzeo novac.

Nataša Kandić je također rekla kako za podmićivanje u FHP-u ne posjeduje dokaze, ali da ima informacije sa nekoliko strana koje slučaj potvrđuju.

Tužiteljstvo za ratne zločine reagiralo na optužbe demantijem i najavilo kaznenu prijavu protiv Nataše Kandić

Tužiteljstvu za ratne zločine Republike Srbije nije dugo trebalo da pošalju demantij na izjavu Nataše Kandić.

Također su najavili podnošenje kaznene prijave protiv direktorice Fonda za humanitarno pravo, zbog kleveta izrečenih na TV B92.

"Tužiteljstvo ocjenjuje da ovakvi neargumentirani i zlonamjerni istupi direktorice Fonda za humanitarno pravo Nataše Kandić degradiraju i nanose štetu Tužiteljstvu za ratne zločine i zamjeniku tužitelja Stankoviću osobno", stoji u priopćenju Tužiteljstva.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara