Natrčavši na "polo" teško ozlijeđena sedmogodišnja djevojčica

TEŠKE tjelesne ozljede zadobila je jučer poslijepodne u mjestu Rezovac sedmogodišnja djevojčica kada je na neobilježenom pješačkom prijelazu natrčala na osobni automobil koji se kretao tim mjestom, priopćila je jutros Policijska uprava virovitičkopodravska.

Osobnim automobilom marke "VW polo" upravljala je Gordana R. (1983.), s prebivalištem na području Rezovca. Dolaskom na mjesto gdje ne postoji obilježeni pješački prijelaz, na središnju lijevu bočnu stranu njezinog vozila natrčala je sedmogodišnjakinja s prebivalištem u Rezovcu. Ona je istrčala iza parkiranog teretnog vozila, a da se prethodno nije uvjerila da to može učiniti bez opasnosti za sebe i druge sudionike u prometu, navodi se, uz ostalo, u priopćenju policije.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tom prilikom djevojčica je zadobila tjelesne ozljede zbog kojih joj je pružena liječnička pomoć u virovitičkoj bolnici, gdje su njezine ozljede okvalificirali kao teške tjelesne ozljede i zadržali je na liječenju.

Na mjestu događaja očevid je obavila dežurna sutkinja Općinskog suda u Virovitici, uz stručnu pomoć djelatnika policije.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara