Ne meže mu nitko ništa

Ne meže mu nitko ništa
Foto/screeshot: Index/sabor.tv

MINISTAR obrane Damir Krstičević danas se u saboru ponašao kao razmaženo dijete kojem roditelji ne žele kupiti Kinder jaje. Bijesno je na pod bacio plastičnu maketu aviona koju mu je zajebantski donio Franko Vidović. Premijer Andrej Plenković stoički je podnio provokaciju.

Krstičević nije mogao. Zgrabio je kutiju i zavitlao je. Da je putanja bila samo malo drugačija, plastični F-16 završio bi u zabezeknutom licu akademika Željka Reinera.

Slom pred kamerama koji je pokazao kakav je čovjek aktualni ministar obrane

Krstičevićev slom pred kamerama najbolje je pokazao tko je, što je, i na koncu kakav je čovjek još uvijek aktualni ministar obrane. Labilna osoba koja ne može podnijeti pritisak, divljak koji ne razumije sitnu provokaciju, nervozan čovjek koji je vjerojatno duboko u sebi svjestan da je usrao motku, ali to ne želi priznati. I popizdi kad ga se podsjeća na to.

Nije mu prvi put

Ovo nije prvi put da Damir Krstičević gubi živce. Prije dvije godine je benignu kritiku predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović shvatio previše osobno pa je podnio ostavku. Kad je malo došao sebi, ostavku je povukao, a da nikada nije objasnio što ga je toliko uvrijedilo da se više nije htio igrati s ostalom dječicom iz Plenkovićeve vlade.

Damir Krstičević očito je osoba koja se ne može kontrolirati. Živci su mu toliko tanki da puca i pod svakim pritiskom. Znamo, nije mu lako. Index je otkrio da je godinu dana lagao o avionima, pa ga je prebacilo. Baš kao što ga je prebacilo kada smo pisali o njegovom radu koji je prepisao bez uključivanja mozga.

Čovjek koji ne može kontrolirati sam sebe trenutno kontrolira naše Oružane snage

Čovjek koji samoga sebe i svoje reakcije ne može kontrolirati trenutno kontrolira hrvatske Oružane snage. Ili ne kontrolira, jer nije za to sposoban.

Potpredsjednik vlade i ministar obrane nam je osoba koja ne može podnijeti zajebanciju na svoj račun. No, to nije najgore. Najgore je što smo s Damirom Krstičevićem postali zajebancija od države.

Ma zapravo ni to nije najgore. Stvarno je najgore što mu ne meže nitko ništa. Histerični general i dalje će bacati plastične avione, povlačiti ostavke, bacakati se po tlu i ostati ministar. I dalje trkeljati, stabilnost. sigurnost, Hrvatska vojska, brend. Ne meže dobiti avione, ali meže ostati ministar. Kojem nitko ništa ne meže.

*Stavovi izneseni u kolumnama i komentarima su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije Index.hr portala.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara