Ne znate što nakon srednje? Studirajte poslovnu ekonomiju!

NISTE još odlučili koji fakultet upisati nakon srednje škole? Imate mnogo različitih interesa i volite svašta probati. Smatrate da biste mogli voditi bilo koju tvrtku i različite ljude? U tom slučaju vaš je izbor Studij poslovne ekonomije na Visokoj poslovnoj školi Libertas. Znanja i vještine koje studenti stječu za vrijeme studiranja na  Libertasu prilagođena su potrebama modernog menadžera koji se u globalnom društvu mora znati prilagoditi svakoj situaciji, mora razmišljati svojom glavom i reagirati brzo. Studenti usvajaju znanja koja su tržišno atraktivna i konkurentna te se s lakoćom i brzo zapošljavaju.

Na Visokoj poslovnoj školi Libertas studira oko 600 studenata, a gotovo svi pronađu željeni posao u struci odmah po završetku studija pa ih gotovo uopće nema na burzama rada. Visoka kvaliteta rada i stalna komunikacija između profesora i studenata organiziranih u malim grupama čine temeljne okosnice studiranja u VPŠ Libertas.

Nastava je utemeljena na primjeni najnovijih tehnologija - učionice su potpuno suvremeno opremljene dok je studentima na raspolaganju i studentski internet portal EduNet-a, koji im omogućuje provođenje interaktivne nastave, prijavljivanje i odjavljivanje ispita putem web stranica, preuzimanje zadataka i radnih materijala, međusobnu komunikaciju i komunikaciju s nastavnicima te praćenje svih događanja na studiju.

Nastava iz nekih predmeta djelomično ili u potpunosti se odvija na računalu, a studentske grupe prilagođene su pojedinim predmetima i programima.

Studenti mogu sudjelovati i u različitim drugim projektima, poput studentskog lista ili sportskim aktivnostima, a Visoka poslovna škola Libertas osigurava im obveznu stručnu praksu koju studenti obavljaju u nekim od najuglednijih hrvatskih tvrtki čime se izravno potiče brzo zapošljavanje studenata tijekom i nakon završetka studija.

Visoka poslovna škola Libertas privatno je učilište koje, sukladno Bolonjskoj deklaraciji i zakonskim propisima Republike Hrvatske provodi stručni studij ekonomije po modelu "3 + 2".
Kroz organizaciju nastave posebna pozornost posvećena je i već zaposlenima te im omogućuje pohađanje predavanja i nakon radnog vremena.

Studij Poslovne ekonomije na prijediplomskoj razini traje tri godine i omogućava školovanje za profesije: bankara, osiguravatelja, trgovca i računovodstveno-financijskog stručnjaka. Na te trogodišnje studije nadovezuju se diplomski specijalistički studiji u trajanju dvije godine: Menadžment unutarnje i međunarodne trgovine te Menadžment financija, bankarstva i osiguranja.

Izvrsnost predavača iskustveno je potvrđena u gospodarskoj praksi, a o kreativnosti i entuzijazmu najbolje svjedoče sami studenti, što sami možete provjeriti ovdje.

Razredbeni ispiti na visokom učilištu Libertas održavaju se 2. i 17. srpnja 2008 u 10.00 sati.
Za više informacija kliknite ovdje.

Sponzorirani članak

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara