Neoprezni intendant: Mucalo usred pješačke zone pred kazalištem oborio 4-godišnjaka

Foto: Jadran Babić / Cropix

DUŠKO MUCALO, vršitelj dužnosti intendanta HNK Split, u ponedjeljak navečer službenom je Opel Vectrom vozeći u rikverc oborio 4-godišnjeg dječaka. Prometna nesreće dogodila se usred pješačke zone pred kazalištem. Dječak je, srećom, samo lakše ozlijeđen.

Kazna za Mucala: 1.500 kuna

Mucala je policija prijavila za nedozvoljenu i opasnu vožnju. Naime, nije imao dozvolu za prometovanje pješačkom zonom, a vožnju unatrag poduzeo je bez da se uvjerio da istu može obaviti bez opasnosti za pješake. Optužnim prijedlogom zatraženo je da Mucalo plati 1.500 kuna.

Mucalo oborio i majku i sina

Policija istražuje okolnosti nesreće, ispituju kako se 4-godišnjak našao sam iza automobila. Nema za tim potrebe, kazala nam je dječakova majka.

"Zajedno smo bili, ja i sin. Kad nas je auto udarilo, oboje smo pali. Gospodin Mucalo nas nije vidio. Padala je kiša, i to se dogodilo na makadamskom proširenju. Ja policiji nisam prijavila da imam ozljede, oni su došlo naknadno. Imam podlijeve po rukama i nogama, sinu mi je ozlijeđena glava, ali nije ništa ozbiljno. Gospodin Mucalo se ponio super, odmah je priskočio i pomogao nam", pojasnila nam je okolnosti nesreće dječakova majka. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara