Nesreća na autocesti A4 u smjeru Zagreba, vozite oprezno

Nesreća na autocesti A4 u smjeru Zagreba, vozite oprezno
Ilustracija: Nikola Cutuk/PIXSELL

ZBOG loših vremenskih uvjeta HAK apelira na vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Zbog prometne nesreće na 95,5 kilometru autocesti A4 Goričan-Zagreb, između čvorova Kraljevečki Novaki i Ivanja Reka u smjeru Zagreba, Hrvatski autoklub (HAK) u izvješću o stanju u prometu u srijedu ujutro savjetuje vozačima da voze opreznije.

Kolnici su mjestimice mokri ili samo vlažni i skliski, a mogući su i odroni. Magla je mjestimice vrlo gusta i smanjuje vidljivost u Gorskom kotaru, a ima je i na autocestama A1 Zagreb-Split-Ploče između Bosiljeva i tunela Mala Kapela te na A6 Rijeka-Zagreb između vijadukta Bukovo i tunela Tuhobić te između tunela Rožman Brdo i Veliki Gložac.

Loši uvjeti na cesti

Zbog takvih vremenskih uvjeta HAK savjetuje vozačima da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Kolona teretnih vozila na autocesti A3 Bregana-Lipovac na graničnom prijelazu Bregana u smjeru Slovenije duga je oko kilometra.

Granični prijelaz (GP) Dvor otvoren je za promet putnika i osobnih vozila.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara