Nestala 15-godišnjakinja pronađena u Osijeku

Nestala 15-godišnjakinja pronađena u Osijeku

15-GODIŠNJA Samantha Čuljak, djevojka iz Višnjevaca koja je nestala u petak, pronađena je u Osijeku živa i zdrava. Policija je Samanthu uspjela locirati ranije danas, nakon što je mobitelom nazvala prijateljicu, a djevojka je nedugo zatim i pronađena.Osječka je policija priopćila kako se Samantha sama prijavila Domu za preodgoj mladeži u Osijeku, koji je zatim obavijestio policiju.

"Ne znam još uvijek što se događa niti kada su ju našli, policija ništa ne govori. Saznao sam iz medija da je pronađena,  odmah krenuo kod sestre i vidio da je ostavila mobitel kod kuće. Zvjezdana je još na policiji", ispričao nam je Samanthin ujak Tihomir Štefančić, koji se javio na mobitel svoje sestre. Dodao je "nama je najbitnije da je živa i zdrava".

Samantha je u petak rekla majci da ide u školu, te zatim nestala bez traga. Samantha je sa sobom ponijela odjeću pa je postalo jasno da je pobjegla, a njena je majka od Samanthinih prijateljica saznala da je možda otišla s nepoznatim osobama s kojima je duže vrijeme dogovarala odlazak u Zagreb pa čak i preko granice. Samantha je od kuće vjerojatno pobjegla zbog svađe s majkom, zbog čega je i zadnjih deset dana prije nestanka živjela s bakom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema prvim informacijama, koje je medijima prenijela Samanthina majka Zvjezdana, djevojka je bila na nekakvoj rođendanskoj proslavi u Osijeku u subotu navečer, ali detaljnijih informacija još nema.

J.C.
Foto: Arhiva

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara