Nestala djevojčica u Dublinu pronađena mrtva: "Šokiran sam, ne znam kako se ovo moglo dogoditi"

Nestala djevojčica u Dublinu pronađena mrtva: "Šokiran sam, ne znam kako se ovo moglo dogoditi"
Foto: Twitter
 
TIJELO 14-godišnje djevojčice iz Dublina pronađeno je u napuštenoj kući na farmi tri dana nakon što je prijavljen njen nestanak.
 
Irish Mirror objavio je da je tijelo Anastasije Kriegel pronađeno u napuštenoj kući u četvrtak poslijepodne. Posljednji je put bila viđena u parku u Lucanu u ponedjeljak. Mediji navode da je njeno tijelo pronađeno bez odjeće, a Irish Times piše da je nasmrt pretučena.
 
Načelnik policije John Gordon izjavio je da istražuju smrt djevojčice te pozvao javnost na pomoć s potencijalnim informacijama o slučaju: "U ovom trenutku incident tretiramo kao sumnjivu smrt. Žrtva je imala 14 godina i išla je u prvi razred Srednje škole Confey u Leixlipu. Poznavalo ju je cijelo susjedstvo."
 
Susjedi su izjavili da su šokirani slučajem: "Policija nam je neki dan dijelila letke s njenom fotografijom dok su je tražili. Šokiran sam, užasno je čuti da se nešto tako strašno dogodilo. Ovo je tiho područje i ima popularan park, ne znam kako se ovo moglo dogoditi", rekao je jedan od susjeda. 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara