Nikolić štrajkom glađu traži izbore u Srbiji: Ova vlast ne valja!

Nikolić štrajkom glađu traži izbore u Srbiji: Ova vlast ne valja!

Foto: AFP

"ŠTRAJKAT ću glađu sve dok srpska vlast ne raspiše izvanredne izbore", izjavio je novinarima u Domu Narodne skupštine u Beogradu Tomislav Nikolić, predsjednik Srpske napredne stranke, donedavno član Šešeljevih radikala. Nikolić je jučer krenuo u štrajk glađu kojim traži raspisivanje izbora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Štrajk je zbog Srbije, cjelokupnih društvenih odnosa, arogancije i oholosti vlasti, zbog lošeg života u Srbiji i ne vidim da on može biti promijenjen. Zato ga ne treba svesti na tako banalno pitanje kao što je raspisivanje izvanrednih parlamentarnih izbora", kaže Nikolić, prenosi B92.

"Nije stvar u tome hoće li izbori biti u prosincu ili u siječnju. Što se mene tiče, pobijedit ćemo i u lipnju iduće godine. Ali stvar je u tome da milijuni građana čekaju kada će Boris Tadić odlučiti da ova vlast ne valja. Za sve njih ta vlast ne valja, osim za Tadića i one koji u njegovom kabinetu preračunavaju koliko je bolji standard života nego prije 20 godina", kaže Nikolić koji ističe da je svjestan da ugrožava svoje zdravlje, ali zbog toga nema dilemu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara