Ništa od "petice": Apple sutra predstavlja iPhone 4S - nabrijaniju i jeftiniju verziju četvorke?

Ništa od "petice": Apple sutra predstavlja iPhone 4S - nabrijaniju i jeftiniju verziju četvorke?

Foto: AppleInsider

DUGOOČEKIVANA Appleova konferencija na kojoj će biti predstavljen novi iPhone na rasporedu je već sutra, a glasine o tome da novi model  zapravo neće biti "petica", sve su jače.

Naime, postoji velika mogućnost da će na konferenciji "Let's talk iPhone" zapravo biti predstavljen iPhone 4S - snažnija i jeftinija izvedba sadašnjeg modela. Prema navodima portala AppleInsider, tvrtka je zapravo već ranije, greškom, sugerirala takvu mogućnost, jer su se u devetoj beta verziji iTunesa 10.5 "slučajno" našle informacije o budućem aparatu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno će novi iPhone 4S izgledati kao obična "četvorka", ali će imati unaprijeđene performanse. Imat će kameru od osam megapiskela, 512 MB radne memorije i procesor A5 kakav se koristi i u iPadu. Bit će dostupan u bijeloj i crnoj boji.

Ipak, najvažnija stvar vezana uz novi telefon jest činjenica da će biti jeftiniji. Takva se odluka može shvatiti kao želja da se "uzme dio kolača" i na tržištu uređaja nešto nižeg cjenovnog ranga, u kojem dominiraju telefoni s Android operativnim sustavom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara