"Nisu li roditelji Madeleine McCann dovoljno propatili?"

U NEDOSTATKU novih informacija u slučaju nestanka petogodišnje Madeleine McCann, britanski su se mediji okomili na portuglasku policiju, koja "13 mjeseci ništa ne radi, a u McCannove upire prstom jer nema dokaza".

I dok portugalska policija Kate i Gerryja McCanna tereti za zapostavljanje djeteta, britanski im mediji zamjeraju okrutnost prema Madeleineinim roditeljima. "Neoprostivo je što s Kate i Gerryja McCanna, koji su ionako platili preveliku cijenu za večeru u restoranu svega 50-ak metara udaljenom od hotelske sobe u kojoj su spavala njihova djeca, nije skinut teret sumnje. Samo još jedno pitanje za te portugalske neradnike: Nisu li McCannovi dovoljno propatili?", pita se Tony Parsons, novinar Mirrora.

Britanski mediji navode i kako portugalska policija, ni 13 mjeseci od početka istrage "nema pojma" što se dogodilo s malom Maddy, a kamo li da su djevojčicu pronašli.

Podsjetimo, Madeleine McCann je 3. svibnja prošle godine, oko 22 sata, nestala iz hotelske sobe u portugalskom ljetovalištu Praia da Luz, dok su njeni roditelji Kate i Gerry s prijateljima bili na večeri. Od tada je više puta javljano kako je djevojčica viđena u raznim dijelovima svijeta, međutim, svaki put se pokazalo da nije riječ o Maddy.

I.M.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara