Nizozemska policija uhitila osumnjičenog za ubojstvo Đinđića

NIZOZEMSKA policija priopćila je da je u subotu u Rotterdamu uhitila samo jednog od braće Konstantinović, Slađana, pripadnika "zemunskog klana" optuženog za ubojstvo srbijanskog premijera Zorana Đinđića, dok identitet drugog uhićenika još nije ustanovljen, ali nije riječ o Ninoslavu Konstantinoviću, javio je u nedjelju navečer Radio B92.

Oba brata nalaze se na popisu osoba koje srbijanske vlasti traže u vezi s Đinđićevim ubojstvom u ožujku ove godine.

Policija je ispravno identificirala 28-godišnjeg Slađana, te je pretpostavila da je s njim najvjerojatnije uhićen i njegov 25-godišnji brat Ninoslav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Nakon što je iz Beograda dobila otiske prstiju, policija je zaključila da drugi uhićeni muškarac nije onaj za kog se pretpostavljalo", rekla je glasnogovornica policije za Reuters.

Vlasti u Beogradu, kako je to večeras Radio-televiziji Srbije izjavio ministar za ljudska i manjinska prava Rasim Ljajić, još službeno nisu obaviještene o uhićenju Slađana Konstantinovića.

Brat uhićenog Ninoslav Konstantinović izravno je, s optuženim Zvezdanom Jovanovićem koji je pucao iz snajpera, odabrao zgradu iz koje je pucano u atentatu na Đinđića 12. ožujka ove godine, te je kasnije snajpersku pušku zakopao u Novom Beogradu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara